HTML

Indafotó képek

Archívum, az összes cikk

Friss topikok

2010.02.23. 17:20 Magyarországom

MotoGP friss hírek - Már csak néhány hét a próbaüzemig

 Készítettünk friss fotókat. Úgy tűnik, hogy tényleg elkészül 2010-re 2015-re a pálya.

Már csak a havat kell ellapátolni, és reményeink szerint a tavasz első napsugarai felszárítják az aszfaltot. Már csak 45 nap hónap van hátra a pálya hivatalos átadásáig.

A Grupo Milton 2006 SL, a Andosins Capital, a VIV Holding AG többmilliárdos vagyonnal rendelkező cégek, amely biztosítják a fellendülést a balatoni régióban és Adonyban.

Írni kellene egy levelet a Suchmann Tamásnak, hogy valahogy oldják meg, hogy az MFB Bank Zrt. felé ne kelljen igazolnunk az önerő meglétét. Nincs pénz, és már szorongatnak a kivitelezők.


a fotók nagyításáért kattins ide >>>

Sikerült (talán) rátalálnunk a spanyol magyar állampolgárságú, spanyol tartózkodási engedéllyel rendelkező Kovács Bence János, cégismeretője szerint 78 87 céget birtokló GrupoMilton2006SL székhelyére, a Valenciai Ruzafa utcában. Nem vagyunk biztosak benne, de ha minden igaz, a kilencediken lakik ebben a házban az 54 MdFt-ot birtokló cégcsoportja. A szomszédok nem tudták, hogy ilyen gazdag, mert "csendben és szerényen, kicsit gyűrött ruhákban szokott errefelé járni az aranyos kis magyar gyerek", csodálkoztak is, hogy már milliomos milliárdos.

Calle de Ruzafa 6, Valencia/Spanyolország fotók >>>

 

2 komment

Címkék: sávoly korrupció mutyi motogp taszár sedesa


A bejegyzés trackback címe:

https://magyarorszagom.blog.hu/api/trackback/id/tr861784317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Daily Shark · http://dailyshark.blog.hu/ 2010.02.26. 17:50:25

Meglepő és mulatságos... :)))

Belinkeltelek a blogomon az ajánlott olvasnivalókhoz az oldaldobozba.

Magyarországom · http://magyarorszagom.blog.hu/2011/02/15/europa_masolja_az_orban_kormany_politikajat 2010.02.26. 22:53:17

Köszi, hétfőn felhívtak egy újságtól (de lehet, hogy ők is csak viccelődtek), hogy "megbízható forrásból tudják, hogy rosszak az információim, már az interneten is látható, hogy már csak hetekre vannak az átadástól".

OK, kérdem és hol?

magyarorszagom.blog.hu

:-))))
És elolvasták a 2. bekezdést is????
süti beállítások módosítása